ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με φόρα για το… απόλυτο

Να διατηρήσει το αήττητο θέλει ο Παναθηναϊκός αύριο στο ματς με τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη (22/11, 16:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών βόλεϊ.

Με φόρα για το… απόλυτο

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για το ματς, τονίζοντας πως οι παίκτριες του πρέπει να ξεχάσουν τα ντέρμπι και να συγκεντρωθούν στον ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το αυριανό ματς είναι απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα αλλά αρκετά φιλόδοξη, καθώς οι κινήσεις που έκανε δείχνουν ότι κοιτάει ψηλά. Η Σαντορίνη αν και δεν ξεκίνησε καλά τα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι βρίσκει μια σταθερότητα και ότι παίζει στην έδρα  της καθιστά το έργο μας δύσκολο.

Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω τις νίκες στα ντέρμπι που κάναμε και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Στόχος μας είναι η νίκη η οποία θα έρθει αν παίξουμε συγκεντρωμένα και δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μαλφάς, Τοψιδέλης με κομισάριο τον Πέρρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.