ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπεργκ»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο Μάρκους Μπεργκ χρειάζεται να βρει ρυθμό για να είναι έτοιμος.

Αναστασίου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπεργκ»

«Ήταν μια προπόνηση, ένα φιλικό  στο οποίο θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα. Επειδή δεν είχαμε τον Σίλντενφελντ από την αρχή, είχαμε τα προκριματικά με  τη Σταντάρ και στη συνέχεια  είχαμε στο πλάνο να δουλέψουμε με τρεις αμυντικούς κάποια στιγμή.

Στη συνέχεια ο παίκτης  πήγε με την Εθνική και ποτέ δεν είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε όπως θέλαμε. Το είχαμε σαν σκέψη ότι μπορεί. Θα εξαρτηθεί το τι θα κάνει η Ντιναμό στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακού. Ήθελα να το δω σαν λειτουργία πως είναι. Δεν  λειτούργησε όπως έπρεπε. Για αυτό είναι τα φιλικά, για αυτό είναι η προπόνηση, για να δούμε κάποια πράγματα. Νομίζω είναι πολύ ενδιαφέροντα όσα είδαμε».

Για το δεύτερο ημίχρονο είπε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με επιθετική σκέψη. Στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε με τη μπάλα πίσω για ασφάλεια. Πίσω και παράλληλα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καθαρά μπροστά, το παιχνίδι μας, κι εκεί φάνηκε η διαφορά. Όταν κάνουμε το παιχνίδι μας είναι καλύτερα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μπερίσα τόνισε:

«Ο Μπερίσα έδειξε ότι το έχει το γκολ μέσα στην περιοχή. Σε άλλες φάσεις έδειξε πως δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι ένα παιδί που προσπαθεί. Θα δούμε. Είναι μια περίοδος που δουλεύει και ατομικά για να τον  βελτιώσουμε. Είναι μια περίοδος έξι εβδομάδων που έχει ξεκινήσει και στο τέλος του μήνα θα κάνουμε xμια επανεκτίμηση της κατάστασής του».

Για τον Μπεργκ είπε:

«Χρειάζεται ρυθμό. Νιώθει καλά, είναι σημαντικό που αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο. Το θετικό στην εικόνα μας ήταν το δεύτερο ημίχρονο, που παίξαμε με επιθετική σκέψη, πρεσάραμε, είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλαγές παιχνιδιού. Σημειώσαμε δυο γκολ, είχαμε δυο δοκάρια, ένα ακυρωθέν  γκολ και πέντε ευκαιρίες. Αυτό  είναι που κρατάμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.