ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Δεν είχαμε σοβαρή συμπεριφορά στη Β΄ περίοδο»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του, αλλά όχι με την παρουσία της στη δεύτερη περίοδο του αγώνα, τονίζοντας ότι οι παίκτες του ΚΑΟΔ, έπαιξαν πιο σοβαρά σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Ιβάνοβιτς: «Δεν είχαμε σοβαρή συμπεριφορά στη Β΄ περίοδο»

Παράλληλα ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακριβώς τι έπαθε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος αποχώρησε από το ματς μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, ενώ σχολίασε και την μέχρι στιγμής παρουσία των νέων παιδιών στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ:

«Καλησπέρα, σήμερα κερδίσαμε μια ομάδα σοβαρή, δεν έπαιξαν όσο καλά παίζουν συνήθως,  ωστόσο κατάφεραν να παίξουν μια καλή άμυνα στη β περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την ένταση του αγώνα,  πήραμε τη διαφορά και το ματς τέλειωσε.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 165.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι που με απασχολεί είναι ότι σήμερα οι παίκτες του ΚΑΟΔ είχαν στη δεύτερη περίοδο μια πιο σοβαρή συμπεριφορά από τους δικούς μου. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για το παιχνίδι που έπαιξε, του εύχομαι καλή τύχη στο υπόλοιπο της σεζόν».

 Για τον Νίκο Παππά, που αποχώρησε τραυματίας:

«Απλά υπέστη ένα χτύπημα δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται».

Για τα νέα παιδιά της ομάδας:

«Έχουν δουλέψει και δουλεύουν καλά, εκμεταλλεύονται τον χρόνο συμμετοχής που έχουν σε κάθε ματς».

Γιάννης Μιχαλάκης 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.