ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας ξανά»

Παρά την καλή εμφάνιση για παραπάνω από ένα ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στα λάθη που οδήγησαν στην ήττα.

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας ξανά»

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, παρουσίασαν καλό πρόσωπο κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, όμως δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τον Γιάννη Αναστασίου, να επισημαίνει πως πρέπει να μην επαναληφθούν τα λάθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

«Δυστυχώς για μία ακόμα φορά αδικήσαμε τους εαυτούς μας και είναι κρίμα. Σε αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν. Είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο. Μετά από πολλά παιχνίδια κάνουμε τα ίδια λάθη, βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας. Μερικές φορές είναι καλό να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να σκεφτείς το σημείο και την έκβαση του αγώνα πριν πάρεις ρίσκο. Δεν ήταν τεχνικά ή τακτικά τα λάθη, αλλά λάθη απόφασης. Πήραμε δύο αποφάσεις που δεν βοήθησαν την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Για τα λάθη που στοίχισαν τη νίκη:

«Δεν θα έλεγα ότι είναι έλλειψη χημείας. Οι έμπειροι παίκτες παίρνουν μία απόφαση. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Πάντα υπάρχει και το ρίσκο. Το σημαντικό είναι να γνωρίζεις πότε παίρνεις το ρίσκο και τη δυνατότητα. Είναι καθαρά δικό μας θέμα και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε για να είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε φέτος στην Ευρώπη ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε βαθμούς και πληρώσαμε ατομικά λάθη».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το καλό πρώτο ημίχρονο:

«Όλα τα παιδιά άφησαν καλές εντυπώσεις. Πέτριτς, Λαγός, Δώνης δούλεψαν πολύ όπως και οι υπόλοιποι. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με την Βέροια στη Λεωφόρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.