ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με Ανατόλια για την συνέχεια του απόλυτου

Να διατηρήσει το απόλυτο νικών στην Α1 βόλεϊ γυναικών θέλει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται το ΣΑΑΚ Ανατόλια το Σάββατο (29/11, 15:00) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με Ανατόλια για την συνέχεια του απόλυτου

Το ΣΑΑΚ Ανατόλια υποδέχεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού το Σάββατο (29/11, 15:00) με στόχο ακόμη μια νίκη και τη διατήρηση του απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσσης, σε δηλώσεις του συνέστησε σοβαρότητα για μια καλή εμφάνιση, αφού στόχος της ομάδας όπως επεσήμανε είναι να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο μόνο με νίκες.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μεν απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά εμείς σε κάθε παιχνίδι αναζητάμε τη βελτίωση και κοιτάμε το στόχο μας που είναι να τελειώσουμε με νίκες τον πρώτο γύρο. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και σοβαρότητα απέναντι σε μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση»  ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.