ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Είμαι ικανοποιημένος»

Ο Γιώργος Ρούσης σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας.

Ρούσης: «Είμαι ικανοποιημένος»

Ευχαριστημένος που η ομάδα του έδειξε διαφορετικό πρόσωπο στο ματς με το Ανατόλια, ήταν ο Γιώργος Ρούσης, επισημαίνοντας την ικανοποίησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης:

«Ήμασταν το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και το ζητούμενο σήμερα δεν ήταν απλά η νίκη, αλλά να δείξουμε κάτι διαφορετικό σαν ομάδα. Βάλαμε κάποια νέα παιδιά στο παιχνίδι, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν και χαίρομαι γιατί ήρθε η νίκη και πετύχαμε κι αυτό το στόχο μας.

Αυτά τα κορίτσια κέρδισαν το δικαίωμα να παίξουνε μέσα από την προπόνηση και θέλω έτσι να συνεχίσουν. Μας μένουν ακόμη δύο ματς για να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο και σίγουρα θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.