ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Με σοβαρότητα και σεβασμό»

Με σοβαρότητα και σεβασμό θέλει ν’ αντιμετωπίσουν τον Κόροιβο, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρηση της Δευτέρας (01/12) στην Αμαλιάδα.

Ιβάνοβιτς: «Με σοβαρότητα και σεβασμό»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του «τριφυλλιού» με δηλώσεις του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, επεσήμανε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να δουν σοβαρά την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη χωρίς προβλήματα.

«Μετά τη νίκη μας επί της Μπάγερν και την μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στο Top16 της Ευρωλίγκας οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στην επόμενη υποχρέωσή μας.

Ο Κόροιβος είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα την αντιμετωπίσουμε με το σεβασμό που της αξίζει. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί, σε άμυνα κι επίθεση ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 179.414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς στην Αμαλιάδα, από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Νίκος Παππάς λέγοντας:

«Η προσέγγισή μας στο συγκεκριμένο αγώνα δεν διαφέρει ούτε στο ελάχιστο από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ως τώρα όλους τους αντιπάλους μας: Προσοχή, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.