ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Να τελειώνουμε τον αντίπαλο…»

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του ματς, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στ' αποδυτήρια και τόνισε πως θα πρέπει να «καθαρίζουν» τον αντίπαλο, ώστε να μην έχουν πρόβλημα στη συνέχεια.

Αναστασίου: «Να τελειώνουμε τον αντίπαλο…»

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν ακόμα μια  νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με τον 41χρονο προπονητή να μένει ικανοποιημένος από τη νίκη και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Παράλληλα ο προπονητής του τριφυλλιού, μιλώντας στους παίκτες του μετά το ματς, τόνισε πως θα πρέπει να τελειώνουν… πιο νωρίς τα ματς, εφόσον έχουν και το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στα αποδυτήρια της ομάδας:

«Συγχαρητήρια για την νίκη. Ήταν σημαντικό αυτό το παιχνίδι και το πήραμε. Θα πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, να… σκοτώνουμε τον αντίπαλο. Είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα, ήμασταν μπροστά με 2-0 και από μία αδράνεια δώσαμε δικαιώματα στην Βέροια. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Κρατάμε το αποτέλεσμα και κοιτάζουμε μπροστά».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.