ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Κόροιβο, όχι όμως και από την εμφάνιση, ήταν μετά το τέλος του ματς, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα»

Παράλληλα ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε, πως το «τριφύλλι» θα μπορούσε να είχε καλύτερη απόδοση, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κόροιβου για την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κόροιβου που έπαιξε πολύ επιθετικά. Δεν μπορώ να πω ότι εμείς πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Είχαμε κάποιες απουσίες, χάσαμε κάποια τρίποντα και δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τελικά κερδίσαμε, ωστόσο η εμφάνισή μας θα μπορούσε να ήταν σαφώς καλύτερη».

Σε ερώτηση για το κίνητρο που πρέπει να δώσει ο προπονητής μιας μεγάλης ομάδας, όταν αντιμετωπίζει μια υποδεέστερη, σχολίασε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες και αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό οποιονδήποτε αντίπαλο».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 164.459 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από τα προβλήματα με τους ψηλούς, απάντησε: 

«Επί 40 λεπτά νομίζω πως παίξαμε πέντε εναντίον πέντε. Κι όχι πέντε εναντίον τριών. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια διαφορά και εξάλλου έχω άλλους τρεις παίκτες σε αυτές τις θέσεις».

Σχετικά με το αν εμπεριέχει ρίσκο το γεγονός πως φέτος ο Παναθηναϊκός στηρίζεται αρκετά στο τρίποντο, επεσήμανε:

«Όταν βρίσκεσαι σε καλή μέρα είναι πιο εύκολο να σουτάρεις. Ωστόσο, δεν παίζουμε μόνο με το τρίποντο, αλλά δίνουμε έμφαση στο inside game, καθώς και σε οποιονδήποτε τρόπο υπάρχει να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.