ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«5άρι» ποιος…;

Σήμερα αναμένεται να εξεταστεί ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ούτως ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα του στους προσαγωγούς. Αμφίβολος για Φενέρ και ο Μπατίστα.

 «5άρι» ποιος…;

Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη φέτος που έχει πληγεί από τόσους τραυματισμούς. Η καλοκαιρινή προετοιμασία έγινε μετά κόπων και βασάνων, ενώ στο κρισιμότερο σημείο της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, όπου οι «πράσινοι» παίζουν τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς με Φενέρ και Αρμάνι, καλούνται να τα βγάλουν πέρα χωρίς τα δύο «5αρια» τους.

Όσον αφορά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αποχώρησε έπειτα από μόλις 69 δευτερόλεπτα από το παρκέ της Αμαλιάδας στο ματς με τον Κόροιβο χθες, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Από την άλλη, ο Εστεμπάν Μπατίστα έχει εδώ και μία εβδομάδα περίπου το πρόβλημα στη γάμπα και είναι και αυτός αμφίβολος για το ματς στην Τουρκία.

Η κακοδαιμονία χτυπά τον Παναθηναϊκό σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, με έναν Δεκέμβρη καυτό με πολλά ντέρμπι που εν πολλοίς θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας στην Ευρωλίγκα (κατάταξη, όμιλος top-16).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πολύ πιθανώς να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη χωρίς σέντερ και αν συμβεί αυτό τότε οι Γκιστ, Φώτσης και Ράιτ θα πρέπει να καλύψουν το κενό των Λουκά-Μπατίστα, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να αναγκαστεί να παίξει με χαμηλά σχήματα.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.