ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέρος της προπόνησης ο Ατζαγκούν, εκτός ο Σπυρόπουλος

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Ατζαγκούν, ενώ δεν προπονήθηκε ο Σπυρόπουλος που έχει υποστεί θλάση και θα επιστρέψει σε περίπου δέκα μέρες.

Μέρος της προπόνησης ο Ατζαγκούν, εκτός ο Σπυρόπουλος

Ένα ευχάριστο περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν έβγαλε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και θα επιστρέψει σε δέκα μέρες περίπου. Από εκεί και πέρα απών ήταν και ο Ντάνιελ Πράνιτς που απουσιάζει με άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος.

Στα του προγράμματος, οι παίκτες μετά το αρχικό ζέσταμα στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις με πάσες, ακολούθως χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα δούλεψε στην άμυνα και το άλλο στην επίθεση ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο στη 1:30 το μεσημέρι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.