ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν δίνει εισιτήρια ο Αστέρας

Χωρίς κόσμο τελικά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, αφού ο Αστέρας με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε ότι εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους του για λόγους ασφαλείας.

Δεν δίνει εισιτήρια ο Αστέρας

Αλλαγή δεδομένων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενώ η αρκαδική ομάδα είχε παραχωρήσει 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα με το τριφύλλι τελικά με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους της για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους της ομάδας μας.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία.

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση τις επόμενες ημέρες, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων».

Post by Asteras Tripolis FC – Official_Page.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.