ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοιτάζει στόπερ ο Βόκολος

Αριστεροπόδαρους κεντρικούς αμυντικούς παρακολουθεί ο Λεωνίδας Βόκολο, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για να τσεκάρει μεταγραφικό στόχο.

Κοιτάζει στόπερ ο Βόκολος

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό τη περίοδο του Ιανουαρίου.

Ήδη ο Λεωνίδας Βόκολος βρίσκεται στο εξωτερικό και τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους. O τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παρακολουθεί αριστεροπόδαρους αμυντικούς για την ενίσχυση των μετόπισθεν.

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει την όμαδα στον Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η αξιολόγηση των παικτών που υπάρχουν στην λίστα ενώ θα γίνει και η τελική επιλογή οπότε και θα μπούμε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει πάντα και το ζήτημα της απόκτηση του επιθετικού, αφού υπάρχουν συζητήσεις με τον Καμαρά και άλλον μεταγραφικό στόχο που δεν έχει γίνει γνωστός.

Αν αποκτηθεί τελικά επιθετικός είναι πολύ πιθανόν να επέλθει το «διαζύγιο» με τον Πέτριτς, εφόσον φέρει πρόταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.