ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Κάποιοι είχαν λάθος νοοτροπία»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι κάποιοι παίκτες είχαν λάθος νοοτροπία.

Ιβάνοβιτς: «Κάποιοι είχαν λάθος νοοτροπία»

Παράπονα από κάποιους παίκτες του είχε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τη νίκη της. Έπαιξαν πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση. Κάποιοι παίκτες μας δεν άρχισαν δυνατά το παιχνίδι και είχαν λάθος νοοτροπία. Κάναμε 16 λάθη τα οποία έδωσαν στον αντίπαλό μας 16 εύκολους πόντους», τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός, που δεν θέλησε να σταθεί στις απουσίες και τα αγωνιστικά προβλήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.