ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και τυπικά πρόεδρος ο Παπαδόπουλος

Και τυπικά είναι πλέον νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Μάνος Παπαδόπουλος, καθώς εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Και τυπικά πρόεδρος ο Παπαδόπουλος

Η αλλαγή της προεδρίας δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά, αφού ο Μάνος Παπαδόπουλος θα αντικαταστήσει τυπικά τον Γιαννακόπουλο, με τον τελευταίο να παραμένει στο <<τιμόνι>> της ομάδας χωρίς απλά επίσημο τίτλο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

«2.Αίτηση του προπονητή Δημητρίου Λιόγα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 157.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

5. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

(α) ) Άδειες 69Α

– ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος Μανώλης 89,99% ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ

– ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Φιλίππου Ιωάννης, Φιλίππου Ελένη και Φιλίππου Κων/να 13,44%, 1,10% και 1,67% αντιστοίχως (συνολικό ποσοστό 16,21%)

Ζαφείρης Παναγιώτης 12,5%

Δασκαλάλης Αντώνης 7,5%

ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.