ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Πιστεύω στην σωστή αντίδραση»

Το παιχνίδι με την Φενέρ αποτελεί πλέον παρελθόν και στον Παναθηναϊκό στρέφουν όλοι την προσοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο (6/12, 6.30 μ.μ).

Ιβάνοβιτς: «Πιστεύω στην σωστή αντίδραση»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, δεν υποτίμησε τον Πανιώνιο, τον οποίο και χαρακτήρισε δυνατή ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι παίκτες του θα έχουν την σωστή αντίδραση και το κίνητρο για να πάρουν το παιχνίδι. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε και για την «Ημέρα Φιλάθλου».

«Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας γιατί ο Πανιώνιος είναι σοβαρή ομάδα με καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα έχει σωστή αντίδραση και μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα. Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι η «Ημέρα Φιλάθλου» είναι μια πολύ σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ και της αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτή την αξιέπαινη ενέργεια. Η Ημέρα Φιλάθλου τονίζει τη στενή σχέση της ομάδας με τον κόσμο που είναι σημαντική για εμάς».

Παράλληλα δηλώσεις στον ΕΣΑΚΕ έκανε και ο Ράιτ, τονίζοντας:

«Θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Ο Πανιώνιος διαθέτει μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε άμυνα και επίθεση. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την πολύ ωραία πρωτοβουλία της Ημέρας Φιλάθλου. Τέτοιες ενέργειες είναι σημαντικές για τη σχέση του κόσμου με την ομάδα».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 163.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.