ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στροφή» σε Εστορίλ

Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε μη χάσεις. Αυτό ίσχυσε χθες στον Παναθηναϊκό και με βάση την εικόνα του ματς, τελικά οι «πράσινοι» πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Το μυαλό στην Εστορίλ από σήμερα.

«Στροφή» σε Εστορίλ

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χθες στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην 3η θέση, ωστόσο κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στον αγώνα με την Εστορίλ, στο… κύκνειο άσμα του Παναθηναϊκού φέτος στην Ευρώπη. Το ματς μπορεί να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά τα κίνητρα πολλά και μεγάλα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Σε κάθε περίπτωση οι εναπομείναντες αγώνες (κυρίως σε Σουπερ Λιγκ) μέχρι και τις γιορτές αποτελούν… τελικούς για τον Παναθηναϊκό ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγκάθια στην… επαρχία

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Εστορίλ (11/12, 20:00, NS1), στο τελευταίο τους ματς στην Ευρώπη για φέτος και αμέσως μετά ξεκινά μια τριάδα αγώνων μέχρι και την Πρωτοχρονιά, με τον Παναθηναϊκό να τα… σημαδεύει.

Πανθρακικός εντός (14/12), Ξάνθη εκτός (18/12) και Κέρκυρα εντός (22/12) είναι τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» μέχρι και την Πρωτοχρονιά (μετά θα πάει στην Ήπειρο για το ματς με τον ΠΑΣ, στις 4/1), με μεγαλύτερο «αγκάθι» να είναι το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Η Scoda Ξάνθη απέδειξε και χθες ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι σοβαρός και να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα του κυπελλούχου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ήταν το τελευταίο διάστημα και υπάρχει η πίστη, πως αν η ομάδα είναι σοβαρή, υγιής και συγκεντρωμένη θα κάνει το 3/3 στη Σούπερ Λιγκ και θα παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.