ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Ρε, θα μας τρελάνετε;

Βγήκαν… παγανιά χθες τα «παπαγαλάκια» και μίλησαν για εύνοια του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη από τον διαιτητή Κομίνη! Τελικά, όντως. Η βλακεία είναι ανίκητη. Γράφει ο «Ψυχίατρος».

Ρε, θα μας τρελάνετε;

Βράδυ Κυριακής. Η αγωνιστική έχει μόλις ολοκληρωθεί, η Πανάθα έχει φύγει με έναν πολύ δύσκολο βαθμό από την Τρίπολη κι εσύ κάθεσαι να χαζέψεις το… μετά στο διαδίκτυο, αλλά και στα ραδιόφωνα. Κι εκεί που είσαι ήρεμος, ξαφνικά ανεβάζεις παλμούς, όταν διαβάζεις και ακούς είτε βλάκες, είτε «παπαγάλους» να πάνε να κάνουν το άσπρο, μαύρο! Τι για «εύνοια του Παναθηναϊκού» διαβάσαμε, τι για «σφαγή του Αστέρα» ακούσαμε, τι «δεν πρέπει να μιλάει ο Παναθηναϊκός μετά τα σημερινά» και άλλα πολλά γραφικά, ψευδή και φυσικά ανόητα…

Μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο έχει κοπεί ΚΛΑΣΙΚΗ ευκαιρία του Μπεργκ με ανύπαρκτο οφσάιντ, τη στιγμή που στις λανθασμένες υποδείξεις του Αστέρα, οι φάσεις ήταν «τελειωμένες». Μιλάμε για ένα ματς στο οποίο δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Παναθηναϊκό! Ναι, για τέτοιο παιχνίδι  μιλάμε!

Η… απογείωση της βλακείας, της προπαγάνδας και της «επιστήμης» ήταν όταν πήγαν κάποιοι να εξισώσουν τη χθεσινή διαιτησία με αυτή του Σπάθα, στο ίδιο γήπεδο, όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός! Περισσότερα σχόλια δεν χρειάζονται…

Φαίνεται, πώς κάποιοι έχουν φοβηθεί. Κι έχουν φοβηθεί πολύ φέτος, για διάφορους λόγους. Είτε γιατί προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με το «σπρώξιμο» που έχουν, είτε γιατί βλέπουν τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει, είτε γιατί γίνεται… του Κορέα. Τους καταλαβαίνουμε. Είναι πολλοί οι λόγοι φόβου και ανησυχίας. Αλλά εδώ είμαστε για να τους τα υπενθυμίζουμε…

Και ένα υστερόγραφο, μετά και το 2-2 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα… ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

Καλή εβδομάδα…

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ