ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσκεψη της Αντιδημάρχου Αθηνών στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Η αντιδήμαρχος Αθηνών, Εύα Κοντοσταθάκου, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, χθες το απόγευμα (8/12).

Επίσκεψη της Αντιδημάρχου Αθηνών στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Η κα. Κοντοσταθάκου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, υποσχόμενη πως θα είναι δίπλα στον σύλλογο, στην προσπάθεια που κάνει.

Αναλυτικά:

«Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Εύα Κοντοσταθάκου επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε τη Δευτέρα (8/12) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Καρανάσο την υποδέχτηκαν και την ξενάγησαν σε όλους τους χώρους άθλησης του Ερασιτέχνη στις Θύρες πέριξ της Λεωφόρου όπου καθημερινά «χτυπά» η καρδιά του αθλητισμού.

Η κ. Κοντοσταθάκου εξεπλάγην ευχάριστα όταν διαπίστωσε τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Παναθηναϊκός Α.Ο και την πνοή που δίνει στο κέντρο της Αθήνας ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας. Υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα στις προσπάθειες της διοίκησης αφού ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδας της πόλης και πρέπει να διευκολύνονται οι αθλητικοί σκοποί του με κάθε τρόπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.