ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κουπόνι Παρασκευής – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν Στοιχηματίσετε

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων των Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε ένα τριήμερο που απασχόλησε στοιχηματικά εξαιτίας των ευρωπαϊκών αγώνων. Από σήμερα κινούμαστε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με τη δράση να ξεκινά σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και Τουρκία.

Κουπόνι Παρασκευής - Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν Στοιχηματίσετε

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων των Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε ένα τριήμερο που απασχόλησε στοιχηματικά εξαιτίας των ευρωπαϊκών αγώνων. Από σήμερα κινούμαστε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με τη δράση να ξεκινά σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και Τουρκία. Πάμε να δούμε μέσα απ’ το Betarades.gr τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν απ’ το κουπόνι.

Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης Ξεκινάμε με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Bundesliga ανάμεσα σε Χοφενχάιμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ανεβασμένοι οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από τρεις σερί νίκες, στις οποίες συνολικά σκόραραν 10 γκολ! Πάντα ισχυροί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, ηττήθηκαν μόλις μια φορά στα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια, ωστόσο προέρχονται από 4/5 ήττες ανεξαρτήτως έδρας. Σημαντικό στατιστικό στοιχείο, το γεγονός ότι η Χόφενχαϊμ σημειώνει τουλάχιστον δύο γκολ στα 15 από τα 18 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Με υπηρεσιακό προπονητή η Αλμερία κόντρα στη «μηχανή» της Ρεάλ Μαδρίτης Συνεχίζουμε με την Ισπανία, όπου η 15η αγωνιστική «ανοίγει» με την Αλμερία να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο οι γηπεδούχοι, αφού έπειτα απ’ τη «βαριά» ήττα της Δευτέρας (5-2) απ’ την Έιμπαρ, ο Φρανθίσκο αποτέλεσε παρελθόν. Εξαιρετικά δύσκολη η σημερινή αποστολή για την Αλμερία, καθώς αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προέρχεται από 19 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις! Οι Μαδριλένοι σκόραραν 25 γκολ στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Αλμερία έχουν απολογισμό τερμάτων 17-1!

«Τρένο» εντός έδρας η Λυών, πολλά γκολ εκτός για την Καέν Πάμε στη Γαλλία, εκεί όπου η αυλαία της 18ης αγωνιστικής ανοίγει με την αναμέτρηση Λυών-Καέν. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Ρεμς (2-1) και Εβιάν (3-2 εκτός), θέλουν νέο «τρίποντο» για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Αξιοσημείωτη η εντός έδρας αποτελεσματικότητα τους, αφού φέτος μετρούν 8/9 νίκες! Δυσκολεύονται πολύ όμως εναντίον της Καέν, η οποία είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις με τη Λυών. Πριν αποφασίσετε τι θα ποντάρετε, έχετε υπ’ όψιν σας ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια των φιλοξενουμένων σημειώθηκαν συνολικά 15 γκολ (3/3 Over 3,5 και G/G).

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ντόρντρεχτ; Σπουδαίας σημασίας παιχνίδι στην πρεμιέρα της 16ης αγωνιστικής της Ολλανδίας, εκεί όπου η Χέρακλες υποδέχεται την Ντόρντερχτ. Έχουν βρει ρυθμό οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ηττήθηκαν μόνο απ’ την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Έχετε υπ’ όψιν σας ότι προέρχονται από 11/12 Over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας, σήμερα προσδοκούν να έχουν εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό Ντόρντρεχτ. Έδειξαν να πιάνουν «σφυγμό» οι φιλοξενούμενοι, που παρά την ήττα απ’ την Αϊντχόφεν την περασμένη εβδομάδα έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Προέρχονται από 9 σερί ήττες, κέρδισαν μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 9 Αυγούστου!

Με υπηρεσιακό τεχνικό η Χάβρη Επιστροφή στη Γαλλία, για να δούμε τη δράση στη Ligue II. Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αμφίρροπες αναμετρήσεις της «ουράς» Κλερμόν-Τουρ και Κρετέιγ-Αρλ, ενώ ξεχωριστό παιχνίδι είναι και το Αζαξιό-Οσέρ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα υψηλά «στρώματα» της βαθμολογίας. Με υπηρεσιακό τεχνικό θα παρουσιαστεί η Χάβρη κόντρα στη Λαβάλ, αφού παρελθόν αποτελεί αιφνιδίως ο κόουτς Μομπέρ, που υπέβαλλε την παραίτηση του.

Με «όπλο» την έδρα η Φενερμπαχτσέ Ολοκληρώνουμε την αναφορά μας στο σημερινό κουπόνι με την Τουρκία, εκεί όπου η 13η αγωνιστική ξεκινά σήμερα με την αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ-Σίβασπορ. Αήττητοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, θέλουν να συνεχίσουν με νίκη για να πατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να μεταφέρουν το άγχος στους αντιπάλους τους. Έχουν πάντα τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο» όταν παίζουν στο γήπεδο τους, καθώς προέρχονται από 5/6 νίκες στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φενέρ σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία 17/19 εντός έδρας παιχνίδια της στο τουρκικό πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.