ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοντά σε συμφωνία και με Δώνη

Ο Χρήστος Δώνης φαίνεται να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο και λήγει τον Ιούνιο του 2015.

Κοντά σε συμφωνία και με Δώνη

Ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού» έχει πραγματοποιήσει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα στην σεζόν και ο Γιάννης Αναστασίου τον πιστεύει πάρα πολύ, όπως φυσικά και η διοίκηση του συλλόγου.

Όπως όλα δείχνουν η πλευρά του παίκτη θα έρθει σε συμφωνία, αν και ακόμα υπάρχουν κάποια θεματάκια που πρέπει να λυθούν, τα οποία όμως δεν φαίνεται πως θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.

Ο Δώνης έχει εκφράσει την επιθυμία του για να συνεχίζει να φοράει τα «πράσινα» και για αυτό ίσως και μέσα στον Δεκέμβρη θα έχουν «πέσει» και οι υπογραφές.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.