ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις κοινωνικού χαρακτήρα για το τριφύλλι

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού Α.Ο και συγκεκριμένα το ΠΡΟΜΙΝΙ 2003 έλαβε μέρος στο « 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ», που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ.

Διακρίσεις κοινωνικού χαρακτήρα για το τριφύλλι

Οι μικροί αθλητές του τριφυλλιού μαζί με τους ιθύνοντες του τμήματος προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), παρουσία και του Προέδρου του Ομίλου, Ηλία Μιχαλαριά και φυσικά διακρίθηκαν πρώτα και πάνω από όλα για την ευαισθησία και το κοινωνικό πρόσωπο που έδειξαν και για την αγωνιστική τους παρουσία!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.