ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Ικανοποιημένος που κερδίσαμε»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος για τη νίκη απέναντι στον Άρη.

Ιβάνοβιτς: «Ικανοποιημένος που κερδίσαμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του «τριφυλλιού»:

«Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Για τον απλό λόγο ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και παίζει καλά. Είναι πολύ καλά δομημένος, καθοδηγείται πολύ σωστά κι έχει ξεκάθαρες ιδέες. Αλλά επίσης πιστεύω ότι κι εμείς κάναμε πιο περίπλοκο το  παιχνίδι με το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και τις πολλές μπάλες που χάσαμε. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στα δεδομένα μας. Σήμερα είχαμε θέμα στη θέση του πλέι-μέικερ, ανταποκριθήκαμε σωστά, αλλά είμαι ικανοποιημένος γιατί νικήσαμε μία καλή ομάδα και συγχαίρω τον Άρη».

Για τον αν υπήρχε θέμα συγκέντρωσης λόγω των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν: «Όχι δεν είχαμε θέμα συγκέντρωσης. Είχαμε δυσκολίες στη θέση ‘’1’’ λόγω των απωλειών, δεν είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης αν και κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 164.013 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Γιάνκοβιτς που έπαιξε από «1», μέχρι «4»:«Είναι αλήθεια ότι έπαιξε σήμερα πολλές θέσεις, αλλά θα πρέπει να παίζουμε κάθε φορά καλύτερα, καθώς έχουμε υψηλούς στόχους».

Από την πλευρά των παικτών ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τον Άρη που ήρθε εδώ κι έπαιξε ένα δυνατό παιχνίδι. Το παιχνίδι μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πως θα σταθούμε παρά τα προβλήματα τραυματισμών. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να δούμε αυτό το παιχνίδι και πως μπορούμε να κοντράρουμε την Μπαρτσελόνα».

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που έρχονται: «Και τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά. Είμαστε μία ομάδα που πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ευκαιρία να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου κι αυτό με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ντέρμπι. Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.