ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φούντωσαν τη “Φλόγα” της αγάπης (video + pics)

Λίγες μέρες επομένουν ακόμα για τα Χριστούγεννα και το πνεύμα των εορτών έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του. Έτσι η η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Stoiximan.gr έδειξαν για ακόμα μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Άλλωστε, οι δύο πλευρές έχουν σημαντική δράση κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Φούντωσαν τη

Λίγες μέρες επομένουν ακόμα για τα Χριστούγεννα και το πνεύμα των εορτών έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του. Έτσι η η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Stoiximan.gr έδειξαν για ακόμα μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Άλλωστε, οι δύο πλευρές έχουν σημαντική δράση κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Αυτή τη φορά, οι Πρωταθλητές Ελλάδος μαζί με την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, έδειξαν πως βρίσκονται κοντά στα παιδιά, μέσω της κοινής παρουσίας τους στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.

Οι “πράσινοι” από την πλευρά τους προσέφεραν δώρα και μπάλες στα παιδιά του Συλλόγου, ενώ το Stoiximan.gr ανακοίνωσε τη νέα κίνηση οικονομικής στήριξης. Μία βοήθεια που είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, αφού το Stoiximan.gr θα συνδράμει με αυτόν τον τρόπο στη μείωση των προβλημάτων και των ελλείψεων, που υπάρχουν στη “Φλόγα”, λόγω της απουσίας της πολιτείας, όπως επεσήμανε η -πρόεδρος του ιδρύματος- Μαρία Τριφωνίδη.

Ο βασικός χορηγός του “τριφυλλιού” στέκεται στο πλευρό όσων των έχουν ανάγκη, με τη “Φλόγα” να είναι μία ακόμη απόδειξη πως το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας λειτουργεί εξαιρετικά. Κάτι το οποίο τόνισε με δηλώσεις της η -πρόεδρος του ιδρύματος- Μαρία Τρυφωνίδη, που τόνισε:

“Ευχαριστούμε την εταιρία Stoiximan.gr για την πρωτοβουλία που πήρε να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθειά μας. Δυστυχώς, η Πολιτεία δεν είναι κοντά μας γι’ αυτό και η κίνηση του Stoiximan.gr αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία. Σήμερα ήρθαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και χάρισαν στα παιδιά μια εμπειρία που θα τη θυμούνται για πάντα. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους εδώ και για τα δώρα που προσέφεραν σε όλα τα παιδιά. Στόχος μας είναι η αξιοπρεπής φροντίδα όλων των παιδιών”.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης στάθηκε στη σημασία της παρουσίας του Παναθηναϊκού στη “Φλόγα”, αλλά και στην αξία της κίνησης του Stoiximan να σταθεί στο πλευρό των παιδιών:

“Σε τέτοιες γιορτινές ημέρες πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στα παιδιά για να τους προσφέρουμε χαμόγελα. Δίνουν καθημερινά ένα πολύ μεγάλο αγώνα. Η εταιρεία Stoiximan.gr προσφέρει μια ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια στη “Φλόγα”. Εύχομαι του χρόνου να βρούμε λιγότερα παιδιά εδώ πέρα αφού το πιο σημαντικό είναι να γίνουν καλά και να επιστρέψουν σπίτι τους”, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να προσθέτει: “Είναι μεγάλη η χαρά μας που είμαστε σήμερα εδώ. Πρέπει τα παιδιά να χαμογελάνε. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοηθούν σε τέτοιες προσπάθειες. Εδώ είναι η πραγματική ζωή, το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι”.

PR_Pao-Floga-2

Ενώ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σχολίασε: “Τα παιδιά έχουν ανάγκη στήριξης. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία από το Stoiximan.gr αυτή. Από την πλευρά μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε χαρά στα μικρά παιδιά. Από αυτά παίρνουμε και εμείς δύναμη”.

“Συνέχεια στο σπουδαίο έργο της “Φλόγας”

Το μέλος του Δ.Σ. του Stoiximan, Γιάννης Σπανουδάκης, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια η “Φλόγα”. Πρόκειται άλλωστε, για ένα ίδρυμα που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη. Πλέον, και το Stoiximan.gr δηλώνει “παρών” στην όλη προσπάθεια, μέσω της οικονομικής που προσφέρει στο ίδρυμα:

“Η “Φλόγα” για πάνω από 30 χρόνια προσφέρει ένα εκπληκτικό έργο. Έχει αναγνωριστεί όλη αυτή η προσπάθεια απ’ όλο τον κόσμο. Με τη σημερινή κίνηση προσπαθούμε να βοηθήσουμε ώστε να συνεχιστεί το σπουδαίο αυτό έργο. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που είναι στο πλευρό μας. Ελπίζουμε αυτή η βοήθεια να συνεισφέρει στο έργο των ανθρώπων της “Φλόγας”, δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον -διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας του Stoiximan.gr Πάνο Κωνσταντόπουλο να προσθέτει:

Το χαμόγελο που είδαμε σήμερα στο πρόσωπο των παιδιών μας δίνει δύναμη και χαρά. Είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες ενέργειες. Είναι ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για όλα τα παιδιά της “Φλόγας” αλλά και για το Stoiximan.gr. Δείχνουμε έμπρακτα πως είμαστε στο πλευρό της “Φλόγας” μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.