ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει του ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα έδωσε το σύνθημα της νίκης, επισημαίνοντας παράλληλα πως παρά το αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πάντα να κερδίζει.

Ιβάνοβιτς: «Νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ματς κόντρα στους Καταλανούς και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι απουσίες που έχει το «τριφύλλι» αλλά και η Μπαρτσελόνα, ενώ σχολίασε και την παρουσία του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 180.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν έχει καμία σημασία με τον ποιον παίζουμε. Εμείς με όποιον και να παίζουμε αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Είτε έχουμε απέναντί μας τη Μπαρτσελόνα, είτε έχουμε ομάδα Β κατηγορίας.

Αυτό που κάνουμε πάντα είναι να κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Πάντα αυτό που έχουμε μπροστά μας. Τώρα παίζουμε με τη Μπαρτσελόνα και θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το ενδεχόμενο ν’ αγωνιστεί ο ΝτεΜάρκους Νέλσον:

«Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νέλσον θα μπορέσει να παίξει αύριο. Προπονείται μαζί μας αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στο παιχνίδι».

Για τις απουσίες που θα έχει η Μπαρτσελόνα:

«Είναι πολύ θετικό για εμάς ότι έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα τη βρούμε και στη συνέχεια μπροστά μας.

Η Μπαρτσελόνα έχει απουσίες αλλά είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό είναι που ενδιαφέρει εμάς. Δεν έχει σημασία για εμάς ότι θα της λείψουν κάποιοι παίκτες.

Για τα προβλήματα τραυματισμών του «τριφυλλιού» στη θέση «1»:

«Δεν είναι μόνο ο Διαμαντίδης και ο Νέλσον οι παίκτες που μπορούν να παίξουν στο «1». Υπάρχει και ο Σλότερ και υπάρχει και ο Κόνιαρης που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.