ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟ – Μπαρτσελόνα: Στο 2.05 η νίκη των πρασίνων

Την Μπαρτσελόνα υποδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός με στόχο να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους. Οριστικά στην 3η θέση οι πράσινοι θέλουν να μετρήσουν δυνάμεις κόντρα στους δυνατούς και φέτος "μπλαουγκράνα". Διαβάστε στο στοιχηματικό preview της αναμέτρησης. Στο 2.05 η νίκη των πρασίνων στον Stoiximan

ΠΑΟ - Μπαρτσελόνα: Στο 2.05 η νίκη των πρασίνων
Την Μπαρτσελόνα υποδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός με στόχο να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους. Οριστικά στην 3η θέση οι πράσινοι θέλουν να μετρήσουν δυνάμεις κόντρα στους δυνατούς και φέτος “μπλαουγκράνα”. Διαβάστε στο στοιχηματικό preview της αναμέτρησης. O Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Μιλάνο να αντιμετωπίσει την Αρμάνι όντας εντελώς αδιάφορος. Ηττήθηκε 66-64 και παρέμεινε στις πέντε νίκες στον όμιλο C. Κακή αρχή έκανε και έμεινε πίσω 18-11 στην πρώτη περίοδο. Γρήγορα μάζεψε την διαφορά αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπροστά μέχρι το κλείσιμο του ημιχρόνου που έληξε 32-28. Στην επανάληψη έγιναν πολλές εναλλαγές προβαδίσματος αλλά η Αρμάνι το ήθελε περισσότερο. Τελικά το πήρε αφού στα τελευταία δευτερόλεπτα με το σκορ να είναι 66-64 ο Διαμαντίδης αστόχησε σε δυο βολές και δε συνέχισαν οι ομάδες σε παράταση. Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Σλότερ με 17 πόντους.

Την Τρίτη αγωνίστηκε με τον Άρη στο ΟΑΚΑ και τον νίκησε 76-69. Παραμένει αήττητος με ρεκόρ 9-0 αλλά βρίσκεται στην δεύτερη θέση επειδή έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης που έχει ένα πρόβλημα στο πόδι δεν αγωνίστηκε με τον Άρη και προφυλαχθεί απόψε ενόψει των δύο σημαντικών αγώνων της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σε ένα σπουδαίο από πλευράς θέαμα παιχνίδι η Μπαρτσελόνα υπέστη την πρώτη της ήττα στην φετινή Euroleague εντός από την Ούλκερ με 89-91 στην παράταση (79-79 κανονική διάρκεια). Στο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα ήταν πίσω 37-42. Με πολύ δυσκολία κατάφερε να περάσει τελικά μπροστά στο 30’ με 61-59. Δεν μπόρεσε όμως να καθαρίσει και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ισοφαρίστηκε 79-79 από τον Μπιέλιτσα. Στην παράταση η ίδια ιστορία, δέχθηκε καλάθι πάλι από τον Μπιέλιτσα και ηττήθηκε. Πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα ήταν ο Χουέρτας με 25 πόντους.

Νίκη για την Μπαρτσελόνα στην ACB επί της Σαραγόσα εντός με 90-67. Συνεχίζει με ρεκόρ 9-2 και βρίσκεται στην δεύτερη θέση ισόβαθμη με τη Ρεάλ.

Εκτός παραμένουν οι Ναβάρο και Όλεσον. Επιπλέον απόψε θα λείψει ο Αμπρίνες που χτύπησε την τελευταία εβδομάδα.

Εκτίμηση: Σπουδαίο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα. Στο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν δώσει τρομερές μάχες με γνωστότερες όλων εκείνες τις μάχες στα πλέι-οφ της Euroleague που ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προκριθεί και να κατακτήσει μετά το Final-4.

Ο Παναθηναϊκός είναι οριστικά τρίτος στον όμιλο και θα συνεχίσει στον όμιλο Ε του ΤΟΡ-16. Η Μπαρτσελόνα θα είναι πρώτη στον όμιλο γιατί ακόμα και να χάσει απόψε θα πρέπει να νικήσει η Ούλκερ με τόσο μεγάλη διαφορά την Μπάγερν ώστε να καλύψει τη συνολική διαφορά πόντων. Η Μπαρτσελόνα έχει +110 ενώ η Ούλκερ έχει +50. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να αλλάξει κάτι στην κατάταξη του ομίλου. Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα λοιπόν θα βρεθούν ξανά στο μαραθώνιο του ΤΟΡ-16 στον όμιλο Ε. Η νίκη λόγω γοήτρου του Παναθηναϊκού θα ήταν μια καλή περίπτωση απόψε. Όμως βγήκε η είδηση ότι θα προστατευθεί ο Διαμαντίδης ενόψει των δύο αγώνων με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο Διαμαντίδης είναι πάρα πολύ σημαντικός σε τέτοια παιχνίδια και η βοήθειά του θα λείψει. Πάντως είναι στα μέτρα του ΠΑΟ η νίκη αφού έχει δείξει τέλεια εικόνα στο ΟΑΚΑ φέτος. Προσανατολίζεται λοιπόν η σκέψη προς νίκη του Παναθηναϊκού αλλά προτιμότερο να το δούμε στο live ώστε να γνωρίζουμε τι διάθεση θα έχει η Μπαρτσελόνα. Σε κάτι τέτοια αδιάφορα ματς η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται πολύ χαλαρή και επιτρέπει στον αντίπαλο να νικήσει και εύκολα. Αναμονή λοιπόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.