ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Δεν ήταν η βραδιά μας»

Στην κακή επιθετική βραδιά των παικτών του, στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ιβάνοβιτς: «Δεν ήταν η βραδιά μας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Δεν ήταν η βραδιά μας απόψε. Δεν παίξαμε όπως πίστευα πως μπορούμε να το κάνουμε. Το παλέψαμε στην τρίτη περίοδο κάποια στιγμή, αλλά στο πρώτο μέρος κάναμε τα πάντα λάθος. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα, φέτος είναι απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και έχει πολύ καλούς παίκτες.

Όταν αφήσεις αυτή την ομάδα να παίξει εύκολα, τότε ισοδυναμεί με αυτοκτονία… Είμαστε στο ίδιο γκρουπ στο top-16, έχουμε άλλα δύο μεταξύ μας παιχνίδια και θα δούμε τι θα συμβεί.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 165.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ντεμπούτο του Νέλσον:

«Ήταν ένα από τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μας απόψε και δείχνει πως μπορεί να πάρει ρυθμό και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα».

Για το θέμα με τη βόμβα:

«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο με τη βόμβα…»

Ενώ στο τέλος είπε ένα ξερό «όχι» στο αν πιστεύει, πως οι εξελίξεις με το θέμα του Κυπέλλου, επηρέασαν αρνητικά την ομάδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.