ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Xωρίς Μπεργκ με Κέρκυρα

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάρκους Μπεργκ λόγο της ασθένειας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.

Xωρίς Μπεργκ με Κέρκυρα

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα (22/12/2014 – 19:30 Novasports 1, Panathinaikos24.gr) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας σε δυο γκρουπ και τέλος οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα.

Μπεργκ και Νάνο προπονήθηκαν ατομικά.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Φαίακες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την 16η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.