ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Με νοοτροπία νικητή θα βγούμε πρωταθλητές»

Την πεποίθησή του πως μπορεί το «τριφύλλι» να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς με δηλώσεις του στην «Πράσινη».

Πράνιτς: «Με νοοτροπία νικητή θα βγούμε πρωταθλητές»

Ο Κροάτης χαφ των «πρασίνων», μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς για το 2014, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με τις υποχρεώσεις της ομάδας το νέο έτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα ματς με Ξάνθη και Κέρκυρα:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«την αναμέτρηση μας με την Ξάνθη δεν τα πήγαμε καλά και γι’ αυτό ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε με ωραίο τρόπο στις νίκες στον αγώνα με την Κέρκυρα, κάτι που καταφέραμε. Επίσης θέλαμε να κλείσουμε το 2014 με νίκη και να μείνουμε κοντά σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό».

Για όσα θέλει να πετύχει το 2015:

«Θα είναι καλύτερο το 2015 από το 2014 αν κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, κάτι που θέλουμε τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας. Έχουν καιρό να πανηγυρίσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή και εμείς θα δώσουμε «μάχη» για να τους δώσουμε αυτή την χαρά.

Έχουμε στη Λεωφόρο τους αγώνες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, διαθέτουμε καλή ομάδα και αν δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τι άλλαξε και ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην κορυφή: 

«Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο, οι παίκτες γνωριζόμαστε καλύτερα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και δεν αποτελεί έκπληξη για μένα.

Ωστόσο έχουν υπάρξει αγώνες που δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και νοοτροπία με αποτέλεσμα να χάσουμε βαθμούς. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο οι παίκτες με νοοτροπία νικητή μπορούν να στεφθούν Πρωταθλητές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.