ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τουρνουά Αλληλεγγύης μπάσκετ και βόλεϊ

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος στο «Τουρνουά Αλληλεγγύης Basket και Volley» και εκεί θα συμμετάσχουν και άλλα 16 ερασιτεχνικά σωματεία.

Τουρνουά Αλληλεγγύης μπάσκετ και βόλεϊ

Το τριφύλλι δεν θα μπορούσε να απέχει από μία τέτοια πρωτοβουλία, ενώ η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τουρνουά αναφέρει:

«Σε μια γιορτή ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, οι ομάδες των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της Αθήνας θα αναμετρηθούν, με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμακευτικών ειδών που θα διατεθούν στους Γιατρούς του Κόσμου και σε Κοινωνικά Φαρμακεία, καθώς και τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για τις Τοπικές Δομές Αλληλεγγύης. Η Οργανωτική Επιτροπή του «Τουρνουά Αλληλεγγύης», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 – στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π.Α.Ο (Λεωφ. Αλεξάνδρας – είσοδος από θύρες 6-7), καλεί τους πολίτες και τους φορείς, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου για τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας, αντί εισιτηρίου… να προσκομίσουν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον το επόμενο εξάμηνο ή τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, όσπρια κλπ.). ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!! Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ · Γιατροί του Κόσμου · Κοινωνικά Φαρμακεία · Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος · Αθλητική Ένωση Γκύζη – Πολυγώνου · Αθλητική Ένωση Γκράβας · Αναγέννηση Πετραλώνων · ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ · Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος · Αθλητική Ένωση Γκύζη – Πολυγώνου · Αθλητικός Όμιλος Αμπελοκήπων · Αναγέννηση Πετραλώνων · Υπεροχή Εξαρχείων · ΠΑΟ Κουκάκι · Εθνικός Ελληνορώσων · Νίκη Αθηνών · Οιωνός · Πολυνίκης · ΑΕ Γκράβας · Ορφέας Κάτω Πατησίων · ΑΟ Τρίτων · Αστέρας Πατησίων · Κυψελιακός · ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.