ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Ταυλαρίδης

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο και έτσι ο Στάθης Ταυλαρίδης από τον Ιανουάριο θα ντυθεί στα «πράσινα».

«Πράσινος» ο Ταυλαρίδης

Ο Παναθηναϊκός φαινόταν να εξετάζει την περίπτωση του Ταυλαρίδη, ωστόσο με γρήγορες κινήσεις ήρθε τελικά η συμφωνία και ο έμπειρος αμυντικός θα φοράει από τον Ιανουάριο την φανέλα του Παναθηναϊκού..

Ο 34χρονος αμυντικός θα βρεθεί άμεσα στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, με τον τελευταίο να είναι αυτός που έδωσε και το τελικό «οκ», καθώς ο Ταυλαρίδης καλύπτει τα στοιχεία που ήθελε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Κοντά στις 70 χιλιάδες συμφώνησαν οι δύο ομάδες .

Η πραγματοποίηση της μεταγραφής οφείλεται και στην μεγάλη επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.«Είναι το όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό. Σας παρακαλώ αφήστε να πάω και να κλείσω εκεί την καριέρα μου», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια στους ανθρώπους του Ατρομήτου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ταυλαρίδης, ο οποίος είχε βρεθεί και παλιότερα προ των πυλών του τριφυλλιού, διαθέτει επακριβώς τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου (aggressive, ψηλός, έμπειρος και με άμεση προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα) γι’ αυτό και άναψε αμέσως το πράσινο φως. Θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα (Δευτέρα-Τρίτη) και θα είναι στη διάθεση του προπονητή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.