ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φορτσάρει για τα Γιάννενα

Ο Στάθης Ταυλαρίδης θα ανακοινωθεί αύριο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί.

Φορτσάρει για τα Γιάννενα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα κάνει λοιπόν την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να γίνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί όσο πιο σύντομα γίνεται, αλλά είναι καθαρά στο χέρι του Αναστασίου για το αν θα τον χρησιμοποιήσει άμεσα ή θα του δώσει κάποιες μέρες παραπάνω για να προσαρμοστεί.

Όπως είπαμε η ανακοίνωση και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνει αύριο, ενώ έχει ήδη προηγηθεί η ανακοίνωση από την μεριά του Ατρομήτου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.