ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κλήση στην Νεανίδων για την Παπαδοπούλου

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Χαρά Παπαδοπούλου κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των Νεανίδων ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Κλήση στην Νεανίδων για την Παπαδοπούλου

Η Παπαδοπούλου είναι μόνιμο μέλος των Εθνικών ομάδων και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Παπαδόπουλος δεν θα μπορούσε να την αφήσει εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή της Νεανίδων:

Χαρά Παπαδοπούλου (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Α.Σ. Μακεδόνες Αξιού), Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (West Virginia University), Άντζελα Δέμπη (Barclay University), Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Ανθή Βασιλαντωνάκη (Imoco Volley Congliano), Αλεξάνδρα Ψωμά (Α.Ο. Μαρκόπουλο), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (Α.Ο. Μαρκόπουλο), Μαρία Σωτηρίου (Α.Ο. Ηλυσιακός), Ελένη Γκοβεδάρου (Α.Σ. Μακεδόνες Αξιού), Όλγα Στράντζαλη (UCLA University), Άννα Καλαντάτζε (Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων), Μαριφένια Πατεράκη (Γ.Σ. Ηλιούπολης), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Γ.Σ.Κ. Ηρακλής).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.