ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Ξέρουμε να παίζουμε και άμυνα»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του και στην δύσκολη αντιμετώπιση που υπήρξε στο τρανζίσιον της Μακάμπι.

Ιβάνοβιτς: «Ξέρουμε να παίζουμε και άμυνα»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε για το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας και έδειξε την ευχαρίστηση του για το γεγονός πως η πρεμιέρα στο top-16 συνδυάστηκε και με νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, διότι είναι πάντα καλό να ξεκινάς με αυτόν τον τρόπο το Top16. Σίγουρα κερδίσαμε μια καλή ομάδα, η οποία είναι την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κυρίως δείξαμε στο δεύτερο μέρος πως μπορούμε να παίξουμε και άμυνα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, αφού η Μακάμπι παίζει διαφορετικά από άλλες ομάδες. Τρέχει πολύ, ενδεχομένως έχει το καλύτερο τρανζίσιον στην Ευρώπη και αυτό μας δυσκόλεψε. Είναι άλλο πράγμα να το δείχνεις στους παίκτες κι άλλο να το νιώσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από τη στιγμή που προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι τους, όλα έγιναν πιο εύκολα για μας“.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.