ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Κόλλησε στο «Χ»

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, σε ένα ματς που έγινε σε δυο... δόσεις και έπειτα από δυο διακοπές χθες, λόγω ομίχλης. Μοιραίος ο Νίκος Καρέλης, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Κόλλησε στο «Χ»

Το παιχνίδι ξεκίνησε την Κυριακή με 7 λεπτά καθυστέρηση λόγω της ομίχλης που υπήρχε στα Γιάννενα και από την αρχή φαινόταν πως οι καιρικές συνθήκες θα δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα.

Ο αγώνας τελικά ξεκίνησε και μετά από λίγα μόλις λεπτά το πρόβλημα της ομίχλης επανήλθε με αποτέλεσμα να έχουμε και την πρώτη διακοπή. Ο Αρετόπουλος μετά από μερικά λεπτά αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι το ματς, ο αγώνας όμως δεν μπορούσε προφανώς να συνεχιστεί και έτσι παρά τις προσπάθειες για να γίνει το παιχνίδι, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά στο 40ο λεπτό της συνάντησης.

Το παιχνίδι λοιπόν διακόπηκε οριστικά μετά 25 λεπτά αγώνα και αποφασίστηκε η συνέχεια του για την Δευτέρα το μεσημέρι. Οι δύο ομάδες λοιπόν βρέθηκαν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων σήμερα το μεσημέρι με σκοπό να ξεκινήσει το παιχνίδι που είχε διακοπεί εχθές, αλλά τα προβλήματα υπήρχαν και πάλι, αφού στην μεριά των πάγκων το γήπεδο είχε πιάσει πάγο.

Παρόλα αυτά το παιχνίδι αποφασίστηκε να αρχίσει κανονικά και έτσι οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας άρχισε από το 40ο λεπτό, ενώ οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφτασαν τα 14 λεπτά. Οι επιλογές του Αναστασίου ήταν οι Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Ατζαγκούν και Καρέλης.

Με την έναρξη λοιπόν του αγώνα, οι δύο ομάδες μπήκαν με ρυθμό στο γήπεδο, αλλά ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά άρχισε να αποκτάει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έτσι ήρθε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το «τριφύλλι» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Καρέλη να σουτάρει μετά από πάσα του Χουχούμη αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν και πάλι δυνατά, αλλά αυτή την φορά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αφού ο Τριανταφυλλόπουλος στην γραμμή έδιωξε την μπάλα μετά από προσπάθεια του Κοροβέση.

Στο 57′ ο Αναστασίου πέρασε τον Μπεργκ στην θέση του Ντίνα, ώστε να γίνουν πιο επικίνδυνοι οι «πράσινοι», αφού ο ΠΑΣ μπήκε με διάθεση να πιέσει στο 2ο μέρος. Ο Τσάβες λίγα λεπτά αργότερα έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, αφού μετά από λάθος της άμυνας βγήκε απέναντι από τον Στιλ, αλλά ο Άγγλος μπλόκαρε το σουτ. Τα Γιάννενα συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και να δημιουργούν κινδύνους, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν απειλούσε καθόλου τους γηπεδούχους.

Στο 71′ ο Αναστασίου έκανε την δεύτερη κίνηση του από τον πάγκο και πέρασε τον Δώνη στην θέση του Ατζαγκούν, σε μία προσπάθεια να ελέγχει ο Παναθηναϊκός το κέντρο και να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου και υπήρξαν σημαντικές φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Την αρχή την έκανε στο 84′ ο Καρέλης, όταν έστειλε την μπάλα άουτ μετά από ωραίο γύρισμα του Ζέκα. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ακόστα έστειλε και αυτός την μπάλα άουτ για λογαριασμό του ΠΑΣ, ενώ δύο λεπτά μετά πάλι ο Καρέλης μετά από πάσα του Μπεργκ, έκανε την λόμπα με την μπάλα να περνάει όμως πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη, σπαταλώντας μία σπουδαία ευκαρία για το «τριφύλλι».

Στο 88′ ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει με τον Κοροβέση να κάνει την σέντρα από αριστερά, όμως ο Τσάβες με την κεφαλιά του δεν κατάφερε να νικήσει τον Στιλ και να ανοίξει το σκορ, με το 0-0 να παραμένει μέχρι και την λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Ακόστα (89′ Γιάκος), Τσάβες, Ίλιτς (80′ Μανιάς)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85′ Κλωναρίδης), Ντίνας (57′ Μπεργκ), Ατζαγκούν (70′ Δώνης), Καρέλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ