ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταυλαρίδης: «Ήταν απωθημένο μου ο Παναθηναϊκός»

Για το ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα, μίλησε στη Nova ο Στάθης Ταυλαρίδης, χαρακτηρίζοντας τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» σαν απωθημένο.

Ταυλαρίδης: «Ήταν απωθημένο μου ο Παναθηναϊκός»

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, στο ματς με τον ΠΑΣ στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» έγραψε την πρώτη του συμμετοχή με το «τριφύλλι» που όπως τόνισε ήταν απωθημένο του, χαρακτηρίζοντας ως τιμή την ευκαιρία που του δόθηκε.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει για τους «πράσινους», καθώς έχει πολύ δρόμο ακόμα, ενώ για την απόδοσή του, επεσήμανε πως αγώνα με τον αγώνα θα δίνει ότι καλύτερο μπορεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος, ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με αγκάλιασαν και με έβαλαν γρήγορα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Εγώ προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα στο πρώτο μου παιχνίδι. Πιστεύω αγώνα με αγώνα να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο γήπεδο».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως ένιωσε στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό:

«Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει πολύ καλά παιδιά, με έκαναν να αισθανθώ ωραία, με σεβάστηκαν από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι σημαντικό, να αισθάνομαι πολύτιμη μονάδα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Όταν νιώθω έτσι δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Αν ήταν παιδικό όνειρο ν’ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό:

«Δεν θέλω να πουλήσω Παναθηναϊκοφροσύνη. Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, έπαιζα με ψυχή. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και να σέβεσαι την φανέλα που φοράς, αυτό θα κάνω και στον Παναθηναϊκό.

Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, θέλω να δείχνω πράγματα με τις πράξεις μου στον αγωνιστικό χώρο, καθημερινά δουλεύω πολύ σκληρά. Δόξα τω Θεό έκανα το χόμπι μου επάγγελμα και είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό, το κάνω 19 χρόνια και όσο πλησιάζει το τέλος της καριέρας μου θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ».

Γιατί επέλεξε τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν απωθημένο, έπαιξα στο εξωτερικό, πέρασα από ένα μεγάλο σχολείο όπως ήταν η Άρσεναλ. Η Λιλ αλλά ειδικότερα η Σεντ Ετιέν είμαι μια μεγάλη ομάδα στην Γαλλία, στην Ελλάδα έπαιξα σε σημαντικές ομάδες της επαρχίας αλλά θα ήθελα να παίξω σε κάποια από τις τέσσερις μεγάλες. Μου δόθηκε η ευκαιρία τώρα προς το τέλος να παίξω στον Παναθηναϊκό -ακόμη καλύτερα για μένα- είναι μεγάλη τιμή να φοράω αυτή την φανέλα και όπως είπα όταν αγωνίζομαι θα δίνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο».

Για την διαφορά που αυξήθηκε από την κορυφή της βαθμολογίας:

«Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, όπως έχετε δει όλα τα ματς είναι αμφίρροπα, οι ομάδες έχουν δυναμώσει την φετινή χρονιά γιατί υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες, γίνονται πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω ότι αν κοιτάμε αγώνα με αγώνα θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της σεζόν. Έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω θα πάνε καλά τα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.