ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πικραμένος ο Ιβάνοβιτς

Δεν έκρυψε την πικρία του για το χθεσινό αποτέλεσμα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τονίζοντας ωστόσο πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα κάθε αντίπαλο.

Πικραμένος ο Ιβάνοβιτς

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός, μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (80-76):

«Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα. Η άμυνά μας ήταν κακή στην τρίτη περίοδο, δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, κάτι που μας συμβαίνει για πρώτη φορά.

Ακόμα κι έτσι, χάθηκε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Είναι μακρύς ο δρόμος και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσα τον καθένα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους ματς.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 163.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χουέρτας ήταν εξαιρετικός απόψε, είναι πολύ ταλαντούχος και κάνει πολλά πράγματα, πέραν του σκοραρίσματος. Στο τέλος παίξαμε μια λάθος άμυνα και κάναμε ένα παραπάνω λάθος…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.