ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Το αντίο του «Στρατηγού» (vid, pics)

Στις 13 Ιανουαρίου του 1980, ο Μίμης Δομάζος, αφού έκανε… ότι ήθελε τον Ολυμπιακό, βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη στη Λεωφόρο, με 2-0. Ήταν η τελευταία παράσταση του «Στρατηγού».

 Το αντίο του «Στρατηγού» (vid, pics)

Ο Μίμης Δομάζος επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, μετά από μία διετία στην ΑΕΚ (΄78-΄80) και πραγματοποιώντας μια μεγάλη εμφάνιση στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έκλεισε μια τεράστια καριέρα. Ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που υπήρξε στην Ελλάδα.

domazos
domazos3

Σκόρερ: 18′ Υφαντίδης, 85′ Αλβαρέζ

Παναθηναϊκός (Μπρούνο Πεζάολα): Κωνσταντίνου, Μπανάσας (80′ Ελευθεράκης), Τσιριγώτης, Ζιάκος, Κόβης, Λιβαθηνός (49′ Καψής), Κατσιάκος, Δομάζος, Υφαντίδης, Κουρόπουλος, Αλβαρεζ.

Oλυμπιακός (Τόζα Βεσελίνοβιτς): Αρβανίτης, Νοβοσέλατς, Κυράστας, Βαμβακούλας, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Κουσουλάκης (58′ Λεμονής), Καραβίτης, Αλστρομ, Κρητικόπουλος, Κοκολάκης (46′ Περόνε).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ