ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι αναγνώστες… μίλησαν

Οι αναγνώστες του Panathinaikos24.gr μίλησαν. Αδριατική λίγκα, εδώ και τώρα ο Παναθηναϊκός.

Οι αναγνώστες… μίλησαν

Το Panathinaikos24.gr έκανε γκάλοπ, για το αν επιθυμεί ο κόσμος, ο Παναθηναϊκός να πάει στην Αδριατική Λίγκα, η να παραμείνει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Οι αναγνώστες της σελίδας που μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, μίλησαν και αποφάσισαν: Αδριατική Λίγκα, με 64%, σε σχέση με το 36% που επιθυμεί παραμονή των «πρασίνων» στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Συνολικά ψήφισαν περίπου 1650 άνθρωποι, δείχνοντας την πρόθεση τους σε σχέση με τα όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ότι το καλοκαίρι θα το σκεφτούν σοβαρά να «μετακομίσουν» στην Αδριατική Λίγκα, μετά την απόφαση-σκάνδαλο του αθλητικού δικαστή, να κατοχυρώσει τον προημιτελικό στον Ολυμπιακό, που δίκαια και καθαρά κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο παρκέ.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση έχει το «μαχαίρι και το καρπούζι» και αυτή είναι που τελικά θα αποφασίσει, ωστόσο η άποψη και η θέση του λαού του Παναθηναϊκού, πρέπει να ακούγεται και για αυτό εμείς προχωρήσαμε σε αυτό το γκάλοπ.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχαριστούμε όλους όσους μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν, αλλά και αυτούς που μας μετέφεραν την άποψη τους από τη σελίδα μας στο facebook.

1650 συνολικοί ψήφοι.

64% Αδριατική

36% Ελληνικό πρωτάθλημα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.