ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποφασίζει το ΑΣΕΑΔ

Σήμερα στις 17:00, θα εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στα γραφεία του ΑΣΕΑΔ στο Μαρούσι, για τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό, παρουσία και οπαδών του Παναθηναϊκού.

Αποφασίζει το ΑΣΕΑΔ

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, ο οποίος αποφάσισε να κατοχυρώσει το ματς στον Ολυμπιακό, χαρίζοντας σκανδαλωδώς το ματς στα χαρτιά, στους «ερυθρόλευκους».

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποφάσισαν να κινητοποιηθούν και αναμένεται να βρεθούν έξω από τα γραφεία του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών διαδηλώνοντας ειρηνικά.

Αυτό που περιμένουμε όλοι, είναι η αποκατάσταση της αδικίας, αυτό είναι δεδομένο, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε εκεί που έπρεπε, στο παρκέ. Οψόμεθα…

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.