ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρηματικό πρόστιμο στο τριφύλλι

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε με πρόστιμο τον Παναθηναϊκό για την συμπεριφορά των οπαδών του στους αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη.

Χρηματικό πρόστιμο στο τριφύλλι

Συνολικό πρόστιμο ύψους 12 χιλιάδων ευρώ, θα πρέπει να πληρώσει το «τριφύλλι» για τη συμπεριφορά των οπαδών του, στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση της Super League

“H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης και 11ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

17η αγωνιστική

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά  των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

11η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ.             

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto:επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. RICARDO MANUEL DA SILVA SA PINTO ποινή α) απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ι.Φασομυτάκη (υπέυθυνο ασφαλείας):Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ι.Φασομυτάκη:επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ α) χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ και β) ποινή  επίπληξης. Επίσης  επιβάλλει στον Ι. ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ την ποινή της επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, 16η αγωνιστική

Α) Ολυμπιακός (Κ20), Β.Βούζα (προπονητή), Γ.Γεωργάτο (φροντιστή): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Βούζα και Γεωργάτου:  επιβάλλει στην ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ-20 α) ποινή επίπληξης και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ . Επίσης επιβάλλει στον κ. Β. Βούζα ποινή επίπληξης. Τέλος επιβάλλει στον κ. Γ. Γεωργάτο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

*  Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 14-1-2015 αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για το Πρωτάθλημα SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο «Παγκρήτιο Στάδιο», λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (δυνατοί άνεμοι με συνέπεια την αποκόλληση στεγάστρων) και τον υψηλό βαθμό κινδύνου της σωματικής ακεραιότητας ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων και φιλάθλων, ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι ο ανωτέρω αγώνας δεν τελέστηκε χωρίς να ευθύνονται και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες και πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ κατ’ άρθρο 21 παρ. 2α του ΚΑΠ».

* Αναβλήθηκε η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (11η Αγωνιστική).

*Η ένσταση της ΠΑΕ ΑΟΚ κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ εκδικάστηκε  και δόθηκε προθεσμία  για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την 19-1-2015″.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.