ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: «Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα κερδίσουμε»

Ο σοβαρός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, επεσήμανε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν με δηλώσεις του στη Nova, ενόψει και την αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ατζαγκούν: «Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα κερδίσουμε»

Ο Νιγηριανός χαφ τόνισε, ότι η έκβαση του αγώνα με τους Κυανέρυθρους, εξαρτάται μόνο από το τριφύλλι, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς και ιδιαίτερα για τον Πανιώνιο που χρειάζεται βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, σαν ομάδα δηλαδή, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Εφόσον πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, θα πάρουμε και τη νίκη. Όλοι αισθάνονται καλύτερα όταν παίζουν στην έδρα τους, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Μιλώντας για τη νίκη επί του Λεβαδειακού, είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη επί του Λεβαδειακού και είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κρατήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του, είπε:

«Πρέπει να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την πίστη που έχει σε μένα ως ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και η επέκταση της συνεργασίας μου δίνει περισσότερο κουράγιο ως παίκτη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.