ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Συγγνώμη από ομάδα και οπαδούς»

Για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε στις καθυστερήσεις του ματς, με τον Πανιώνιο, μίλησε ο Ντανιέλ Πράνιτς.

Πράνιτς: «Συγγνώμη από ομάδα και οπαδούς»

Ο Κροάτης έμπειρος χαφ, ζήτησε συγγνώμη αναλαμβάνοντας παράλληλα και την ευθύνη για την απώλεια των δύο βαθμών, εξαιτίας της κακής εκτίμησης που έκανε στη χαμένη ευκαιρία, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους, το τριφύλλι δεν πήρε τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και ο αντίπαλος μας με μια ευκαιρία έκανε το γκολ και τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα όσο νομίζαμε ότι θα ήταν. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα. Προσπαθήσαμε να τους κλείσουμε στο δικό τους μισό και πετύχαμε ένα γκολ με τον Μπεργκ και πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Χάσαμε όμως πολλές ευκαιρίες και εγώ έχασα μια στο τέλος όπου θα μπορούσα να σκοράρω. Αυτά τα ματς είναι κρίσιμα και πρέπει να σκοράρεις στις ευκαιρίες που σου δίνονται αν θες να κερδίσεις και εμείς δεν το κάναμε αυτό».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι έγινε στη φάση του τελευταίο λεπτού που έχασε την ευκαιρία:

«Πρώτα από όλα δεν περίμενα ότι η μπάλα θα περάσει και θα έρθει σε μένα. Μετά πήρε μια περίεργη τροχιά, προσπάθησα να σουτάρω με το αριστερό και ίσως έπρεπε να πάω με το δεξί, θα ήταν καλύτερα. Πήρα μια λάθος απόφαση και έχασα την ευκαιρία. Ένας παίκτης με την δική μου ποιότητα πρέπει να πετύχει το γκολ εκεί. Οπότε οφείλω να ζητήσω μια συγνώμη από την ομάδα και τους οπαδούς μας γιατί στέρησα σήμερα τους τρεις βαθμούς από την ομάδα μας».

Για το Κύπελλο με Ξάνθη:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα:

«Θα το δούμε. Είμαστε στους οκτώ πόντους και είναι αρκετοί σίγουρα αλλά παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, πρέπει να έρθουν και στην Λεωφόρο οπότε θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.