ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Μπαϊράμι στην Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός έκανε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη (21/01, 15:00 Panathinaikos24, ΟΤΕ Sport2) και αμέσως μετά ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Χωρίς Μπαϊράμι στην Ξάνθη

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» στην σημερινή προπόνηση έκαναν το αρχικό ζέσταμα, ενώ στην συνέχεια η προσοχή δόθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας. Στην συνέχεια ο Αναστασίου χώρισε τους παίκτες σε τέσσερα γκρουπ και υπήρξε οικογενειακό διπλό, ενώ στο τέλος έγινε προπόνηση και στα στημένα.

Οι Νίνης, Μπούι και Κουτρουμπής έκαναν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Ξάνθης, ενώ εκτός έμεινε και ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας και σε αυτήν βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.