ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πλάνο για το… «πράσινο μέλλον»

Ο Μάρκους Μπεργκ τελικά δεν πήγε στην… ΑΕΚ η τον Ολυμπιακό όπως πολλοί εξυπνάκηδες έλεγαν… υπογράφοντας την επέκταση του συμβολαίου του, που θα τον κρατήσει κοντά μας μέχρι και το 2018.

Το πλάνο για το… «πράσινο μέλλον»

Ο Σουηδός πείστηκε να δεχτεί την επέκταση του συμβολαίου που του έγινε προ καιρού, όχι μόνο γιατί αγαπάει τον Παναθηναϊκό, η γιατί περνάει καλά εδώ, αλλά και για το γεγονός πως οι «πράσινοι» μέσω των Βόκολου και Φύσσα, του ανέλυσαν το πλάνο που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα στα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», το ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι η άμεση βελτίωση με σκοπό την διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και την παρουσία στο Champions League.

Αυτό πρακτικά σημαίνει μεταγραφές, που θα αλλάξουν το ρόστερ προς το καλύτερο και να ανέβει επίπεδο η ομάδα συνολικά. Το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα περιέχει έναν δεξί μπακ, έναν αμυντικό χαφ και ενός επιθετικού, ανεξάρτητα με το αν θα παραμείνει η όχι ο Μλάντεν Πέτριτς. Επίσης σκέψη υπάρχει και για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν ακόμα παίκτη στη θέση του Μπούι ο οποίος θα αποχωρήσει.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Βόκολος και Φύσσας ήθελαν διακαώς να δεχτεί ο Μπεργκ την επέκταση καθώς στηρίζουν πολλά πάνω του στον Παναθηναϊκό, θεωρώντας πως μαζί με τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι, οι «πράσινοι» θα αλλάξουν επίπεδο και θα καταφέρουν να μπουν δυνατά και μέχρι τέλους στην διεκδίκηση του τίτλου.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.