ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέσα και ο «Κλώνα»

Με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να συμμετέχει κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Ξάνθης.

Μέσα και ο «Κλώνα»

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την σημερινή τους προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης», συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς του κυπέλλου με την Ξάνθη στη Λεωφόρο (29/1, 19:00).

Πλην του Μπούι ο οποίος έχει άδεια και απουσιάζει, οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ζέσταμα, στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με οικογενειακό διπλό.

Επόμενη προπόνηση για το «τριφύλλι», αύριο στις 17:00.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.