Ερασιτέχνης

Πρωτιά για το «τριφύλλι»

Με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, οι νέοι του Παναθηναϊκού προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών στο πόλο.

Αναλυτικά:

«Εύκολη πρόκριση για την ομάδα νέων ανδρών του τριφυλλιού που πέτυχε 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες της πρώτης φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος. 

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Ιωνικός δε μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση στην ομάδα μας ενώ το ίδιο συνέβη και στους αγώνες του Σαββάτου απέναντι στη Γλυφάδα και την Ολυμπιάδα Πετρούπολης παρά το γεγονός ότι αρκετοί πολίστες μας κλήθηκαν και για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ. 

Καθοριστικής σημασίας αγώνας για την πρώτη θέση του ομίλου ήταν αυτός με αντίπαλο τον ισχυρό στην ηλικία αυτή Εθνικό, που εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στο γκολ.

Η τελευταία αναμέτρηση με τον Γ.Σ.Περιστερίου το απόγευμα της Κυριακής είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα αλλά το σκορ δείχνει ότι οι πράσινοι δεν έχασαν καθόλου τη συγκέντρωσή τους πετυχαίνοντας το απόλυτο, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς και βρίσκονται ήδη ανάμεσα στους επικεφαλής των ομίλων της επόμενης φάσης.

Τα αποτελέσματα της ομάδας μας: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Ιωνικός 21-4 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ν.Ο.Γλυφάδας 15-7 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολ.Πετρούπολης 26-12 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ 9-8 Παναθηναϊκός Α.Ο. – Γ.Σ.Πετρούπολης 19-3».

Exit mobile version