ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Να δείξουμε έτοιμοι και να κερδίσουμε»

Για το ματς με την Άλμπα στο Βερολίνο και τη σημασία του, μίλησε στην επίσημη σελίδα της Euroleague, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Να δείξουμε έτοιμοι και να κερδίσουμε»

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στη Γερμανία την Άλμπα την Παρασκευή σε κρίσιμη αναμέτρηση σχετικά με τη συνέχεια του top16 και ο Μαυροβούνιος τεχνικός του «τριφυλλιού» εστίασε την προσοχή που πρέπει να δείξουν άπαντες στην ομάδα για το συγκρότημα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θ’ αγωνιστούμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παίζουν καλά, έχουν ενέργεια και δεν κοιτάνε το ρολόι για το σκορ και το χρόνο που απομένει. Παίζουν στο ίδιο τέμπο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.