ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Την ίδια συγκέντρωση όπως στο ΟΑΚΑ»

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι το ίδιο συγκεντρωμένος, όπως στα παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ, για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άλμπα, ανέφερε ο Εστεμπάν Μπατίστα, κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βερολίνο. Τι είπε για Λαβάλ.

Μπατίστα: «Την ίδια συγκέντρωση όπως στο ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουρουγουανού σέντερ:

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάρουμε ένα ματς μακριά από την έδρα μας κάτι που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Να χτίσουμε χαρακτήρα.

Πρέπει να παίξουμε όπως στο ΟΑΚΑ γιατί είναι ευκαιρία να πάρουμε μια σπουδαία νίκη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στα εκτός έδρας ματς είναι πως δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση με τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και το ρυθμό να παίξουμε όπως στην Αθήνα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.798 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήμασταν κοντά στο σκορ σε αρκετά παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» μας αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να κερδίσουμε. Πρέπει αυτό να αλλάξει προκειμένου να βελτιώσουμε τη θέση μας στον όμιλο».

Για την Άλμπα: «Η Άλμπα διαθέτει μια σκληρή και πολύ επιθετική ομάδα. Παίζει δυνατά στην άμυνα βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ, ενώ στην επίθεση προσπαθεί να τρέξει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Ήταν σημαντικό ότι πήραμε ανάσες το Σαββατοκύριακο. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και ξεκουραστήκαμε λίγο. Πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ματς της Γερμανίας».

Για τον Γκάνι Λαβάλ: «Ο Λαουάλ είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα βοηθάνε και περιμένουμε και από τον Λαουάλ να μας βοηθήσει. Είναι βέβαιο πως έχει πολλά προσόντα και είναι καλός παίκτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.