ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο κύβος ερρίφθη!

Δεδομένη είναι η απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν η ομάδα να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει από την αρχή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ποιο το μεταγραφικό πλάνο.

Ο κύβος ερρίφθη!

Αποφασισμένοι να κάνουν μεταγραφές που θα ανεβάσουν τον Παναθηναϊκό επίπεδο είναι οι διοικούντες και το τεχνικό τιμ, με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο να επεξεργάζονται, ήδη, τη νέα σεζόν. Στην πρώτη επαφή τους με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενημερώθηκαν ότι το μπάτζετ θα αυξηθεί, τη νέα χρονιά, προκειμένου να είναι πιο εύκολη η δουλειά τους.

Αυτό που προκύπτει από τις επαφές των τεσσάρων ανδρών είναι πως το «τριφύλλι» το καλοκαίρι θα κινηθεί για τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για δεξί μπακ. κεντρικό αμυντικό, αμυντικό χαφ, επιθετικό και έναν ακόμα μέσο.

Σε αυτούς προστίθεται ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος έχει συμφωνήσει, ενώ θα γίνει προσπάθεια για την παραμονή του Χάρη Μαυρία στην ομάδα.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ερχόμενη εβδομάδας ο Λεωνίδας Βόκολος αναμένεται να αρχίσει τα  ταξίδια, ώστε να παρακολουθεί από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.